Sub navigatie

Algemeen

Wat is er mooier dan je eigen regio voorzien van zelf geproduceerde producten? Recentelijk heeft All Jobs in opdracht van Arrivee Zorgeloos Parkeren voor de Gemeente Westland drie verschillende parkeerterreinen aan het strand van informatiepylonen voorzien. Voor dit project hebben wij de huisstijl van Arrivée vertaald naar een ontwerp voor de informatiepylonen.
Lees meer
02-09-2021
ISO 9001
All Jobs Wayfinding & Parking Solutions heeft zich ISO 9001 gecertificeerd. Volop in beweging en bezig met de toekomst…. daar hoort, naast een VCA-certificering voor de veiligheid, ook een ISO 9001-certificering bij. Dit certificaat hoort bij een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie. Een mijlpaal waar we trots op zijn !
Lees meer
13-07-2021
PRIS 02 - All Jobs Wayfinding & Parking Solutions
All Jobs Wayfinding & Parking Solutions heeft verschillende Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS) projecten afgerond. Voor de diverse projecten zijn verschillende oplossingen toegepast:
Lees meer
09-06-2021
01 Flexpalen - All Jobs Wayfinding & Parking Solutions
Door het plaatsen van anti-rampalen of (flexibele) afzetpalen op strategische plekken wordt schade aan de apparatuur en eigendommen in de parkeergarage voorkomen en wordt de voetgangersveiligheid vergroot.
Lees meer
09-06-2021
Lammermarkt - Leiden
De ANWB Test parkeergarages 2020 is gepubliceerd. All Jobs Wayfinding & Parking Solutions is dan ook trots de wayfinding en inrichting te hebben verzorgd van vier parkeergarages uit de top 10.
Lees meer
20-11-2020